< Terug naar susanmuskee.nl

Schrijverscollectief
The Feelgood Five

5 november 2023: het tweede Feelgood Five-event!

YES! Na een succesvolle eerste editie in 2022 organiseren we op zondag 5 november 2023 het tweede Feelgood Five-event! Want zeg nou zelf: Lisette Jonkman, Gillian King, Susan Muskee, Vannessa Thuyns én Marijke Vos bij elkaar? Daar wil je toch bij zijn?

Ditmaal strijken we neer in Deventer – dé boekenstad van Nederland. En wel in MIMIK, het mooiste filmtheater aan de IJssel. Het wordt een heerlijke middag: natúúrlijk met The Feelgood Five, een special guest, héél veel boeken, een gezellige borrel, muziek van onze eigen Vannessa, een bingo (met mooie prrrrijzen!), kraampjes om lekker te shoppen én je gaat naar huis met een goedgevulde goodiebag.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Pssst... Kaartje kopen?

De kaartverkoop is inmiddels van start! Klik op de knop hieronder om jouw ticket(s) te bestellen. Na betaling ontvang je ze binnen enkele minuten in je inbox. De verkoop gaat als een speer, dus wacht niet te lang!

In het kort

🗓️ Zondag 5 november 2023

📍 Filmtheater MIMIK in Deventer

🕐 13:00 – 17:00 uur

❤️ The Feelgood Five, gastspreker, boeken, bingo, borrel, kraampjes én goodiebag

🎟️ €15,- per persoon

Zo gezellig was het afgelopen jaar...

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, dus deze foto’s van Martien Mourits spreken bijna voor zich. Bíjna dan, want we willen er eigenlijk graag nog vier aan toevoegen. KIJK NOU HOE GEZELLIG!

Bijdragers gezocht!

Afgelopen jaar was het een van de meestbesproken onderdelen van het Feelgood Five-event: de goodiebag. Die maken we dit jaar natuurlijk minstens zo leuk, maar het liefst zelfs leuker. En daar kunnen we jouw hulp heel goed bij gebruiken!

Heb jij een product dat je graag onder de aandacht brengt bij onze bezoekers? Mail ons op thefeelgoodfive@gmail.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Draag je deze vijf enthousiaste, Nederlandse feelgoodauteurs een warm hart toe en wil je ons event sponsoren? Ook dat kan! Mail ook dan naar thefeelgoodfive@gmail.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Onze dank is verpletterend (zorg dat je er niet onder komt). ❤️

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Vanaf station Deventer is het ongeveer 10-15 minuten lopen naar MIMIK.

Stel je navigatie in op:

Achter de Muren Vispoort 8 – 10
7411 SL Deventer

Kies voor je navigatiesysteem het adres van MIMIK (Achter de Muren Vispoort 8-10) of een van de parkeergelegenheden:

Parkeergarage Brink – 8 minuten lopen
Emmastraat

Centrumgarage – 8 minuten lopen
Op de Keizer 1 

Parkeergarage Stadspoort – 9 minuten lopen
Binnensingel

Onze tip: Parkeerplaats Worp (aan de overkant van de IJssel)
Worp 2
Gratis parkeren. Kosten pontje enkele reis: € 1,10, retour: € 1,60. De pont veert direct vóór MIMIK aan.

Dat gaan we natuurlijk niet verklappen, maar één tipje van de sluier lichten we met plezier op… Het begint met een g en eindigt op ‘-elimiteerde oplage van een door The Feelgood Five geschreven kort verhaal’. Jazeker!

We beginnen om 13.00 uur. Het event bestaat uit een plenair deel en een borrel. Na het plenaire deel staat er een drankje voor je klaar én zorgen we voor een rondje bittergarnituur. Meer drankjes kun je (op eigen kosten) bestellen aan de bar. Het event is om 17:00 afgelopen.

Dat houden we nog even geheim…

Jazeker kan dat! Net als vorig jaar zal er een stand zijn waar je (bijna) al onze boeken kunt kopen. Je kunt daar supereenvoudig betalen met pin (niet contant). En natúúrlijk schrijven we er naderhand iets liefs voor je in!

Welnee. Deventer ligt een stuk centraler dan je denkt én is supermakkelijk bereikbaar vanuit alle hoeken van het land. Vanaf Amsterdam CS, Den Haag Centraal, Utrecht CS, Arnhem, Zwolle, Roosendaal, Enschede, Breda, Tilburg, ‘s-Hertogenbosch én Nijmegen hoef je met de trein zelfs geen enkele keer over te stappen.

Tip: maak er een dagje uit van en lunch of dineer in de binnenstad!

Gezellig! Wil je naderhand een hapje eten, dan kan dat bij diverse restaurants in de binnenstad. Onze tips: St. Tropez (op de Brink, 5 minuten lopen), St. Maxime (op de Nieuwe Markt, 1 minuut lopen), Bij MIMIK Eten & Drinken (het café van MIMIK zelf, wel even reserveren!), El Popo (op de Brink, 5 minuten lopen) en De Sjampetter (op de Brink, 5 minuten lopen).

Deventer zit vol leuke, gezellige (koffie)cafés, maar twee van onze absolute aanraders  zijn Toast (want het is ROZE en alles is er heerlijk), en LOU (best homemade granola, dirty chai, salads and more in town). Beide in hartje centrum, op loopafstand van MIMIK!

Kom je met de trein? Steek dan vanaf het station schuin over naar het Vogeleiland, daar vind je Parkcafé Mees: het ultieme pareltje van de stad, midden tussen het groen. Daarna het pittoreske bruggetje over naar de Singel en je bent met ongeveer 12 minuten lopen bij MIMIK.

Voor de 2023-editie van het Feelgood Five-event zijn we inmiddels voorzien van een aantal superleuke standhouders (die we binnenkort bekend zullen maken). Voor meer standhouders hebben we helaas geen ruimte. Wel zoeken we nog bijdragers voor de goodiebag! Heb jij een product dat je graag onder de aandacht brengt bij onze bezoekers? Mail ons op thefeelgoodfive@gmail.com voor meer informatie.

Nee, momenteel zoeken we geen (nieuwe) vrijwilligers. Wel is het mogelijk om bij te dragen aan de goodiebag. Heb je een product dat je graag onder de aandacht brengt van onze bezoekers? Mail ons op thefeelgoodfive@gmail.com!

Ja! Het Feelgood Five-event vindt plaats in de theaterzaal en het café en de foyer van MIMIK. Deze locaties zijn gelegen op de 1e verdieping. Deze verdieping is zowel met de trap als met de lift te bereiken. In de theaterzaal zijn rolstoelplaatsen beschikbaar. Meer over de (rolstoel)toegankelijkheid van MIMIK vind je op hun website.

In de maanden en weken voorafgaand aan het event delen we nog zoveel informatie dat je hoofd ervan zal tollen. Heb je echter een dringende vraag die hier niet mee beantwoord is? Mail ons dan op thefeelgoodfive@gmail.com. Voor vragen over MIMIK kun je (vanzelfsprekend) terecht bij MIMIK: info@mimik.nl.

Volg ons op social media