< Terug naar susanmuskee.nl

Schrijverscollectief
The Feelgood Five

Save the date: 3 november 2024!

Na twee succesvolle edities in 2022 en 2023 organiseren we op zondag 3 november 2024 het derde Feelgood Five-event. Nóg gezelliger, nóg leuker, op dezelfde locatie als afgelopen jaar! 

Scoor nu mét korting jouw early bird ticket(s) voor het Feelgood Five-event in filmtheater MIMIK in Deventer – dé boekenstad van Nederland.

Dit kun je verwachten…

Het wordt wederom een heerlijke middag: natúúrlijk met The Feelgood Five, maar ook met workshops, special guests, heel veel boeken, een gezellige borrel, muziek van onze eigen Vannessa, méér kraampjes en een legendarische afsluiter (die we nog even geheim houden). Natuurlijk ga je weer naar huis met onze inmiddels befaamde goodiebag, inclusief limited edition van een gloednieuw Feelgood Five Flashverhaal!

Zó was het afgelopen jaar...

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, dus deze video gemaakt door De Mannen Zonder Pak spreekt bijna voor zich. Bíjna dan, want we willen er eigenlijk graag nog vier aan toevoegen. KIJK NOU HOE GEZELLIG HET WAS!

Video afspelen

En daarvoor?

De eerste editie van het Feelgood Five-event vond plaats in Utrecht en was het MINSTENS zo gezellig. Bekijk hier een selectie van de foto’s van 2022, gemaakt door niemand minder dan fotograaf Martien Mourits!

Psst... Bijdragen aan het event?

We schreven het hierboven al: de goodiebag van het Feelgood Five-event is legendarisch. Die maken we niet alleen, en daar kunnen we jouw hulp zeker bij gebruiken!

Heb jij een product dat je graag onder de aandacht brengt bij onze bezoekers? Mail ons op thefeelgoodfive@gmail.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Draag je deze vijf enthousiaste, Nederlandse feelgoodauteurs een warm hart toe en wil je ons event sponsoren? Ook dat kan! Mail ook dan naar thefeelgoodfive@gmail.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Onze dank is verpletterend (zorg dat je er niet onder komt). ❤️

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Dat kan! Volg ons op Instagram via @thefeelgoodfive om op te hoogte te worden gehouden.

Onze korte verhalen Kort & Klein en Tussen de regels zijn te lezen via Kobo (ook in Kobo Plus), Bol.com én te luisteren via onder andere Storytel, Nextory en Luisterrijk.

Kom maar op! Mail ons op thefeelgoodfive@gmail.com en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Nee, momenteel zoeken we geen (nieuwe) vrijwilligers. Wel is het mogelijk om bij te dragen aan de goodiebag. Heb je een product dat je graag onder de aandacht brengt van onze bezoekers? Mail ons op thefeelgoodfive@gmail.com!

In de maanden voorafgaand aan het event maken we daar steeds meer over bekend. We kunnen in elk geval al verklappen dat het wederom een heerlijke middag wordt: natúúrlijk met The Feelgood Five, maar ook met workshops, special guests, heel veel boeken, een gezellige borrel, muziek van onze eigen Vannessa, méér kraampjes en een legendarische afsluiter (die we nog even geheim houden). Natuurlijk ga je weer naar huis met onze inmiddels befaamde goodiebag, inclusief limited edition van een gloednieuw Feelgood Five Flashverhaal!

Dat houden we nog éven geheim… Wel kunnen we verklappen dat er drie workshoprondes zullen zijn, waarin je in totaal twee workshops volgt. Eén ronde is dus ‘vrij’ om te snuffelen bij de stands, boeken te kopen bij de boekenkraam én natuurlijk met The Feelgood Five te kletsen en je net gekochte boeken te laten signeren!

Daar kom je achter op het event… Maar dat-ie legendarisch is kunnen we garanderen! En vooruit, één ding verklappen we al. Ook dit jaar zit er weer een limited edition gedrukte versie van een gloednieuw Feelgood Five Flashverhaal in!

Ja, het event is rolstoeltoegankelijk. Heb je specifieke vragen daarover? Neem dan contact op met MIMIK via info@mimik.nl.

Mail ons op thefeelgoodfive@gmail.com, dan komen we er zo snel mogelijk bij je op terug.

Volg ons op social media