< Terug naar susanmuskee.nl

Schrijverscollectief
The Feelgood Five

Het tweede Feelgood Five-event zit erop!

Na een succesvolle eerste editie in 2022 organiseerden we op zondag 5 november 2023 het tweede Feelgood Five-event. En wat was het een FEEST! 

Tweehonderd feelgoodliefhebbers reisden af naar filmtheater MIMIK in Deventer – dé boekenstad van Nederland.

Het was een heerlijke middag: natúúrlijk met The Feelgood Five, onze special guest Astrid Harrewijn (moeder aller Nederlandse feelgood), héél veel boeken, een gezellige borrel, muziek van onze eigen Vannessa, een chaotische doch kneiter van een bingo, kraampjes van FILSEN Thee, So Many Pages en Soap Stories om lekker te shoppen én een goedgevulde goodiebag.

We kijken met een trots en hartverwarmend gevoel terug op een geslaagde middag en zien je heel graag op een volgend event!

Nog éven nagenieten...

Een beeld zegt meer dan duizend woorden, dus deze video gemaakt door De Mannen Zonder Pak spreekt bijna voor zich. Bíjna dan, want we willen er eigenlijk graag nog vier aan toevoegen. KIJK NOU HOE GEZELLIG HET WAS!

Video afspelen

En vorig jaar?

Vorig jaar was het MINSTENS zo gezellig. Bekijk hier een selectie van de foto’s van 2022, gemaakt door niemand minder dan fotograaf Martien Mourits!

Een kleine vooruitblik...

Twee keer is traditie, dus heel stiekem beginnen de plannen al te borrelen voor een derde editie van het Feelgood Five-event.

En ja, ook bij een volgende editie hopen we onze bezoekers heel graag weer zo’n fenomenale goodiebag mee te kunnen geven. Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

Heb jij een product dat je graag onder de aandacht brengt bij onze bezoekers? Mail ons op thefeelgoodfive@gmail.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Draag je deze vijf enthousiaste, Nederlandse feelgoodauteurs een warm hart toe en wil je ons event sponsoren? Ook dat kan! Mail ook dan naar thefeelgoodfive@gmail.com en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Onze dank is verpletterend (zorg dat je er niet onder komt). ❤️

Bedankt!

Ons eventteam draait vrijwel volledig op vrijwilligers en de legendarische goodiebag die we elke editie meegeven bestaat eveneens in zijn geheel uit bijdragen van onze gulle sponsoren. Daarom een gigantisch DANKJEWEL aan iedereen die het Feelgood Five-event mogelijk heeft gemaakt.

Dit jaar gaat onze grote dank uit naar…

Veelgestelde vragen (en antwoorden)

Ooit. Haha! Volg ons op Instagram via @thefeelgoodfive om op te hoogte te worden gehouden.

Onze korte verhalen Kort & Klein en Tussen de regels zijn te lezen via Kobo (ook in Kobo Plus), Bol.com én te luisteren via onder andere Storytel, Nextory en Luisterrijk.

Kom maar op! Mail ons op thefeelgoodfive@gmail.com en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Nee, momenteel zoeken we geen (nieuwe) vrijwilligers. Wel is het mogelijk om bij te dragen aan de goodiebag. Heb je een product dat je graag onder de aandacht brengt van onze bezoekers? Mail ons op thefeelgoodfive@gmail.com!

Mail ons op thefeelgoodfive@gmail.com, dan komen we er zo snel mogelijk bij je op terug.

Volg ons op social media