SUSAN MUSKEE

Stemacteur

Als ik niet aan het schrijven ben, vind je me in mijn thuisstudio, waar ik luisterboeken inspreek die o.a. te beluisteren zijn op Kobo, Nextory en Storytel. Jaren geleden begon ik als vrijwillige voorlezer bij Dedicon, een stichting die zich inzet voor mensen met een leesbeperking. Wekelijks kroop ik een avond achter de microfoon en vanaf dag één was ik hooked aan het tot leven kunnen brengen van een verhaal met slechts één instrument: mijn stem.

Na vele vlieguren in de studio maakte ik de overstap naar professioneel stemacteur. Inmiddels heb ik mijn stem al mogen lenen aan vele tientallen luisterboeken en er is geen dag waarop ik niet bezig ben met verhalen; in mijn hoofd, achter de computer of in de studio.

Samenwerken? Mail me op hallo [at] susanmuskee.nl.

Je hoort me onder andere in...

Susan Muskee

Susan Muskee (1993) is auteur en stemacteur. Van haar hand verschenen onder andere de Kobo Original-serie Zand erover en de feelgoodserie Liefde, natuurlijk. Nooit meer hetzelfde is haar papieren debuut. Ze is verslaafd aan thee en rekent voor elke afspraak standaard tien minuten extra reistijd om onderweg alle honden en katten te aaien.